Ravintola Kaunissaaren Maja

Ystävät,

Aivan pian avaamme! Kaunissaaren Maja palvelee toukokuussa ryhmiä ennakkovarauksesta. Olethan yhteydessä, P. 050 444 0920 / Pasi, niin sovitaan Sinun ryhmällesi sopiva kokonaisuus Majalla. Lauantaista 1.6. alkaen ovet ovat sitten avoinna kaikille aukioloaikojemme mukaisesti. Tervetuloa!

Kaunissaaresta puhuttaessa monet muistavat kesäravintola Kaunissaaren Majan ja sen klassisen lohikeiton eräänä loman mieleenpainuvimmista kokemuksista. Ystävällinen ja sydämestään palveleva kesäravintola kuuluu Kaunissaari-loman ehdottomiin kokemuksiin. Vuonna 1955 perustettu ravintola palvelee täysin anniskeluoikeuksin. Lohikeiton lisäksi ruokalistalta löytyy syötävää moneen makuun ja ruokavalioon. Ravintolan runsas menu tarjoaa reiluja saaristolaismakuja lähiruokaa kunnioittaen, luoden aitoja saariston elämyksiä.

Tutustu ruokalistaamme >>>

RAVINTOLA KAUNISSAAREN MAJA
p. 010 832 3510
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi

Aukioloajat

Kaunissaaren Maja on sulkenut ovensa kesäkaudelta 2023. Kiitos kesästä ja nähdään taas toukokuussa 2024!

Kaunissaaren palveluiden aukioloajat vaihtelevat kauden muuttuessa. Alkukesästä ja syksyllä palvelemme rajoitetummin, keskikesällä olemme laajemmin avoinna.

Ajankohtaiset kuulumiset löydät Majan Facebook-sivuilta.

Ryhmät

Tarjoamme ryhmille toiveiden mukaisesti luotuja ateriakokonaisuuksia. Ryhmämenuja tarjoilemme vähintään 10 henkilölle ja tilaukset edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle sekä yhteislaskua. Muistathan tilata ruokailun viimeistään noin viikkoa ennen tilaisuuttanne!

Tutustu ryhmämenuihimme

Majalta voit myös rantasaunan sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukalle  ikimuistoisiin illanistujaisiin, virkistyspäivään tai ohjelmanumeroksi muuten vain.

Lue lisää ja varaa rantasauna

RAVINTOLA KAUNISSAAREN MAJA
p. 010 832 3510
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi

 

koho

Vastuullisuus Majalla

Kaunissaaren Majalla harmaiden pesuvesien puhdistus on nykyisten vaatimusten tasolla, ja kaikki harmaat jätevedet käsitellään tehokkaassa biologisessa prosessissa ennen palauttamista saaristoluontoon.

Ravintolalla syntyvät vessavedet viedään mantereelle jätevedenpuhdistamolle. Mustien wc-jätevesien syntyä on pyritty pienentämään investoimalla alipainejärjestelmiin, jotka kuluttavat vain murto-osan siitä makeasta vedestä joka tarvittaisiin tavanomaisessa käymälätoiminnassa.

Jätteet lajitellaan mahdollisimman laajasti. Kaikki tavanomaiset jätejakeet päätyvät lajiteltuina kiertoon. Kaikki maatuva jäte kompostoidaan lämpökompostoreissa, ja syntyvä multa hyödynnetään ravintolan ympäristön pihanhoidossa.

Sähkön- ja vedenkäyttöön on kiinnitetty erityistä huomiota, ja kaikkea turhaa kulutusta halutaan tietoisesti välttää. Valaistuksessa on siirrytty paljolti led-ratkaisuihin ja kylmäkoneissa ja muissa laitteissa suositaan uusimpien laitteiden hankkimista vanhempien ja enemmän kuluttavien sijaan.

Tavaratoimituksissa ravintola luottaa isoihin, vastuullisuutensa varmentaneisiin toimijoihin. Logistiikassa kiertävät alustat ja pakkaukset toimitetaan mantereelle edelleen käyttöön.

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste