Kauppa

Kaunissaaren kauppa on lomalaisen ja veneilijän ykköskumppani. Millaista täydennystä matkaeväisiisi tarvitsetkin, Kaunissaaren kauppa palvelee sinua uuden ajan kyläkaupan malliin.

Valikoimissamme on päivittäistavaroita laidasta laitaan, juomia, jäätelöä ja monenlaisia käyttötarvikkeita. Myynnissä on myös nestekaasua teräs- ja komposiittipulloissa. Kaasun saatavuudessa saattaa olla vaihteluita kysynnästä riippuen.

Kauppa sijaitsee samassa rakennuksessa kahvila Merituulen kanssa ja kaupan palveluita on saatavilla kahvilan kautta silloin, kun kahvila on avoinna.

Kaunissaaren kauppa on avoinna:

ma klo 10-14 ja 17.30-18.30
ti klo 10-14
ke klo 10-14
to klo 10-14 ja 17.30-18.30
pe klo 10-14 ja 18-20
la-su klo 10-16.30

KAUNISSAAREN KAUPPA
p. 010 832 3520
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi

 

koho

Vastuullisuus kaupalla

Kaikki kaupalla syntyvä biojäte kompostoidaan omissa lämpökompostoreissa. Syntyvä multa hyödynnetään saaren ympäristörakentamisessa. Jätejakeet jaotellaan erilleen jo syntyvaiheessaan ja toimitetaan järjestetyn jätteenkeräyksen piiriin.

Sähkön- ja vedenkulutukseen on kiinnitetty merkittävää huomiota, ja kaikki kaupan työntekijät ovat sitoutuneet tietoiseen resurssien käyttöön.

Laitehankinnoissa suositaan uuden sukupolven laitteita, jotka ovat energiatehokkaampia ja materiaalit kierrätettävämpiä kuin aiempien laitesukupolvien.

Kaupan työntekijöiksi on pyritty löytämään saaren nuoria ja sellaisia henkilöitä, joilla on luontaista liittymäpintaa Kaunissaareen.

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste