Kaunissaaren ihanasta kesästä voi nauttia päiväretkeä pidempäänkin. Voit valita majoitukseksi tunnelmallisen aittarakennuksen tai yöpyä uusissa, vuonna 2021 hotellihuoneissamme. Rannan tuntumassa sijaitsevassa saunassa saa hyvät löylyt ja porealtaasta on suora näkymä merelle.

Standard-huoneet

KALLIOKARI & PIHLAJAKARI

Kahden henkilön kodikkaissa perushuoneissa (n. 9–11 m²) on erilliset vuoteet, jääkaappi, kapselikahvinkeitin, vedenkeitin, ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Kylpyhuone ja wc ovat käytävällä. Pyyhkeet, kylpytakit ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Kylpyhuoneessa on pesuaineet sekä hiustenkuivain. Hotellimme asukkaat voivat varata 90 min. saunavuoroja 50 % alennuksella saatavuuden mukaan.

Hinta alk. 129 € / yö / 2 henkilöä.

Siirry varaamaan.

Plus-huone

RISTISAARI

Kahden henkilön mukavassa plus-huoneessa (n. 18m²) on parivuode, oma kylpyhuone, jääkaappi, kapselikahvinkeitin, vedenkeitin, ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Pyyhkeet, kylpytakit ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Laadukkaat kotimaiset kylpytuotteet sekä hiustenkuivain ovat käytössä. Hotellimme asukkaat voivat varata 90 min. saunavuoroja 50 % alennuksella saatavuuden mukaan.

Hinta alk. 149 € / yö / 2 henkilöä.

Siirry varaamaan.

Premium-huone

KAUNISSAARI

Suuressa upeassa huoneessa on parivuode kahdelle (n. 25 m²). Pyyhkeet, liinavaatteet ja kylpytakit sisältyvät hintaan. Huoneesta avautuu esteetön merinäköala, josta voi nauttia myös omalla suurella terassilla. Lisämukavuutta tuovat oleskelualue sekä minikeittiö, jossa on jääkaappi sekä kapselikahvinkeitin ja vedenkeitin. Huoneessa on oma kylpyhuone ja wc. Kylpyhuoneessa on paikalliset luonnolliset Ole Hyvä -saippuat, shampoo ja hoitoaine sekä hiustenkuivain. Ilmastointi ja pimennysverhot takaavat miellyttävät yöunet. Hotellimme asukkaat voivat varata 90 min. saunavuoroja 50 % alennuksella saatavuuden mukaan.

Hinta alk. 199 € / yö / 2 henkilöä.

Siirry varaamaan.

Nahka-aitta

Nahka-aittaamme majoittuu 2–4 henkilöä (n. 30 m²) . Pyyhkeet, kylpytakit ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Aitan varusteluun kuuluvat oleskelualue ja keittotila, jossa on jääkaappi, liesitaso, kahvinkeitin, vedenkeitin ja vesipiste sekä ilmastointi ja pimennysmahdollisuus. Aitan terassilta avautuu rajoitettu merinäköala. Aitan asukkaiden käytössä on oma puucee. Kylpyhuone on eri rakennuksessa, aitan välittömässä läheisyydessä. Hotellimme asukkaat voivat varata 90 min saunavuoroja 50 % alennuksella saatavuuden mukaan.

Hinta alk. 149 € / yö / 2 henkilöä.
Lisähenkilöt 39 € / hlö / yö.

Siirry varaamaan.

Sauna

Kaunissaaren Majan rantasauna on remontoitu keväällä 2021. Rantasaunan tiloihin mahtuu mukavasti noin 20 henkilön seurue, ja saunaan mahtuu 4–6 henkilöä kerralla. Saunassa on sähkökiuas sekä suihkut ja ulkoporeallas on käytössä. Pyyhkeitä ja kylpytakkeja voi vuokrata. Sauna-aika on 90 minuuttia. Yksityiset saunavuorot ovat varattavissa maanantaista sunnuntaihin klo 11, klo 13, klo 15, klo 17, klo 19 tai klo 21 alkaen.

Hinta alk. 50 € / 90 min / 2 henkilöä.
Seuraavat henkilöt alkaen 18 € / hlö / 90 minuuttia.

Siirry varaamaan.

Isojen seurueiden varauksissa otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi
p. 010 832 3510

Kirjautuminen

Sisäänkirjautumisaika huoneisiin on klo 15 alkaen. Huone tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Tarvittaessa huolehdimme matkatavaroistasi huoneen valmistumista odotellessasi tai lähtöpäivänä ennen kotimatkaa.

Huomaathan, että kaikki huoneemme sijaitsevat ravintolan pihapiirissä aivan kylänraitin tuntumassa, joten ajoittain huoneisiin kantautuu mahdollisesti häiritseviäkin ääniä.

Varaaminen

Verkkovaraamossamme voi tehdä varauksia ja tarkastella huoneiden saatavuutta ja voimassa olevia hintoja. Varaamossa voi varata myös saunavuoron.

Siirry verkkovaraamoomme tästä.

Lue lisää huonehintojen säännöistä ja varausehdoista.

 

Pyydä tarjous!

Teemme myös tarjouksia pidemmistä, yli viisi vuorokautta kestävistä, majoituksista tai useamman huoneen varauksista suuremmalle seurueelle. Kysy tarvittaessa tarjousta myös paketteja, jotka sisältävät majoituksen, saunan ja ruokailu. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme!

KAUNISSAAREN MAJA
ravintola@kaunissaarenmaja.fi

Vastuullisuus Majan hotellihuoneissa

Kaikki jätevedet käsitellään tehokkaassa biologisessa prosessissa ennen palauttamista saaristoluontoon. Vessavedet viedään mantereelle jätevedenpuhdistamolle. Mustien wc-jätevesien syntyä on pyritty pienentämään investoimalla alipainejärjestelmiin, jotka kuluttavat vain murto-osan siitä makeasta vedestä joka tarvittaisiin tavanomaisessa käymälätoiminnassa.

Jätteet lajitellaan mahdollisimman laajasti. Kaikki tavanomaiset jätejakeet päätyvät lajiteltuina kiertoon. Hotellin valaistuksessa on siirrytty paljolti led-ratkaisuihin.

Hotellilla on asiakaskäytössä paikallisesti tuotetut, ympäristömyönteiset saippuat. Kertakäyttöä vältetään kaikissa toiminnoissa.

koho

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste