Kaunissaaren kyläkunta ry:n tehtävänä on vaalia saaristolaiskulttuuria ja sen elinvoimaisuutta. Keskeisiä toimintamuotoja on erilaisten paikallistapahtumien järjestäminen Kaunissaaressa sekä yhteisen mielipiteen muodostaminen Kaunissaarta tai Itäisen Suomenlahden saaristoa koskevissa kysymyksissä.

Jäsenmaksut

Kyläkunnan jäsenmaksun ja Kaunissaaren tienhoitomaksun voi maksaa alla olevien tietojen perusteella. Jäsenmaksutilisiirtoja jaetaan myös saaren postilaatikoihin.

Laituripaikkamaksut kerää ja laskuttaa Kaunissaaren osakaskunta.

Jäsenmaksuista ja tienhoitomaksuista tulostetaan tilisiirtolomakkeet. Jos et malta odottaa oman ”laskun” saapumista, voit halutessa maksaa sinua koskevat jäsenmaksut normaalina tilisiirtona Kaunissaaren kyläkunta ry:n tilille.

Maksutiedot

Saaja: Kaunissaaren kyläkunta ry
Tilinumero: FI95 5172 0220 2890 20 (OP Kymenlaakso)
Maksun viesti: ”JÄSENMAKSU” ja kuluva vuosi sekä etunimi ja sukunimi kenen jäsenmaksusta on kysymys. Esim.: JÄSENMAKSU 2024, Kaunis Saarelainen.

Samalla kertaa voi maksaa kaikkien perheenjäsenten maksun, mutta on muistettava mainita maksun viestissä, keiden kaikkien jäsenmaksusta on kysymys.

Samalla kaavalla voi halutessaan maksaa myös vuotuisen tienhoitomaksun. Laita kuitenkin selvästi maksun viitetekstiin se, kenen maksusta ja mistä maksusta on kysymys.

Yhdistyksen toiminta ja hallitus

Kaunissaaren kyläkunta ry:n käytännön toimia hoitaa yhdistykselle valittu hallitus ja sen nimeämät toimikunnat.

Ville Laakso
Rahastonhoitaja
p. +358 40 5144419
ville.laakso@kaunissaari.fi

Toimikunnat: tietoimikunta, markkinointitoimikunta.

Jos kiinnostut yhdistyksen toiminnasta ja haluaisit kuulla enemmän, ota yhteyttä puheenjohtaja Teija Metsärantaan. Jos haluat liittyä Kaunisaaren kyläkunta ry:n jäseneksi, ota yhteyttä rahastonhoitaja Ville Laaksoon.

Kaunissaaren kyläkunta ry:n lisäksi Kaunissaaren yhteisistä asioista huolehtivat myös muut tahot:

Kaunissaaren riistamiehet linjaavat Kaunissaaren metsästystoimintaa.

Kaunissaaren kalastuskunta vastaa yhteisten vesialueiden lupa-asioista ja valvonnasta.

Kaunissaaren osakaskunta hoitaa yhteisten maa-alueiden asioita.

Jäsenille

Kaunissaaren kyläkunta ry:n jäsenten on hyvä pitää mielessä osoite- ja yhteystietojensa oikea-aikaisena pitäminen Kyläkunnan jäsenlistalla. Ainoastaan tällä tavoin tieto tavoittaa kaikki halukkaat.

Muuttuneet tiedot päivitetään rahastonhoitajalle osoitteeseen ville.laakso@kaunissaari.fi. Sähköpostia voi laittaa koska tahansa vaikka tiedot eivät olisikaan oleellisesti muuttuneet.

Kyläkunnan keskeinen tiedotuskanava on sähköpostikirje joka lähetetään tarpeen mukaan. Oman sähköpostiosoitteen oikeellisuudesta on hyvä pitää huolta, jotta viestit tarvittaessa tavoittavat. Sähköpostiosoitteista huolehtii puheenjohtaja.

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste