Kaunissaaren kyläkunta ry:n tehtävänä on vaalia saaristolaiskulttuuria ja sen elinvoimaisuutta. Keskeisiä toimintamuotoja on erilaisten paikallistapahtumien järjestäminen Kaunissaaressa sekä yhteisen mielipiteen muodostaminen Kaunissaarta tai Itäisen Suomenlahden saaristoa koskevissa kysymyksissä.

Jäsenmaksut

Kyläkunnan jäsenmaksun voi maksaa alla olevien tietojen perusteella. Jäsenmaksutilisiirtoja jaetaan myös saaren postilaatikoihin. Samalla tavoin laituripaikkamaksun ja tienhoitomaksun voi suorittaa Kaunissaaren Kyläkunta ry:n tilille.

Laituripaikkojen osalta laskutuksesta ja asiainhoidosta vastaa jatkossa Kaunissaaren osakaskunta.

Kaikista vuotuismaksuista tulostetaan tilisiirtolomakkeet. Jos et malta odottaa oman ”laskun” saapumista, voit halutessa maksaa sinua koskevat vuotuismaksut normaalina tilisiirtona Kaunissaaren kyläkunta ry:n tilille.

Ja jos haluat maksaa jäsenmaksun tai vaikkapa tienkäyttömaksun normaalina laskuna, niin kerro siitä puheenjohtajalle, rahastonhoitajalle tai jollekin yhdistyksen toimihenkilöistä. Näin tietosi saadaan liitettyä yhdistyksen rekisteriin ja sitä kautta saat normaalin tilisiirtolaskun vuosittain.

Maksutiedot

Saaja: Kaunissaaren kyläkunta ry
Tilinumero: FI38 4108 0010 2660 81 (Oma Säästöpankki)
Maksun viite: ”JÄSENMAKSU” ja kuluva vuosi sekä etunimi ja sukunimi kenen jäsenmaksusta on kysymys. Esim.: JÄSENMAKSU 2021, Kaunis Saarelainen.

Samalla kertaa voi maksaa kaikkien perheenjäsenten maksun, mutta on muistettava mainita maksun viestissä keiden kaikkien jäsenmaksusta on kysymys.

Tienkäyttö/ajoneuvo/tienhoitomaksun voi samalla tavoin halutessaan suorittaa ennen varsinaisten tilisiirtojen saapumista. Tilinumero on sama kuin yllä. Viestiksi maksuun sen henkilön nimi, jonka ajonouvomaksusta on kysymys ja tieto ”tienkäyttömaksu”. Esim.: TIENHOITOMAKSU 2021, Kaunis Saarelainen.

Yhdistyksen toiminta ja hallitus

Kaunissaaren kyläkunta ry:n käytännön toimia hoitaa yhdistykselle valittu hallitus ja sen nimeämät toimikunnat.

Ville Laakso
Rahastonhoitaja
p. +358 40 5144419
ville.laakso@kaunissaari.fi

Toimikunnat: tietoimikunta, markkinointitoimikunta.

Jos kiinnostut yhdistyksen toiminnasta ja haluaisit kuulla enemmän, ota yhteyttä puheenjohtaja Teija Metsärantaan. Jos haluat liittyä Kaunisaaren kyläkunta ry:n jäseneksi, ota yhteyttä rahastonhoitaja Ville Laaksoon.

Kaunissaaren kyläkunta ry:n lisäksi Kaunissaaren yhteisistä asioista huolehtivat myös muut tahot:

Kaunissaaren riistamiehet linjaavat Kaunissaaren metsästystoimintaa.

Kaunissaaren kalastuskunta vastaa yhteisten vesialueiden lupa-asioista ja valvonnasta.

Kaunissaaren osakaskunta hoitaa yhteisten maa-alueiden asioita.

Jäsenille

Kaunissaaren kyläkunta ry:n jäsenten on hyvä pitää mielessä osoite- ja yhteystietojensa oikea-aikaisena pitäminen Kyläkunnan jäsenlistalla. Ainoastaan tällä tavoin tieto tavoittaa kaikki halukkaat.

Muuttuneet tiedot päivitetään rahastonhoitajalle osoitteeseen ville.laakso@kaunissaari.fi. Sähköpostia voi laittaa koska tahansa vaikka tiedot eivät olisikaan oleellisesti muuttuneet.

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste