Ravintola Kaunissaaren Maja
Kaunissaaresta puhuttaessa monet muistavat kesäravintola Kaunissaaren Majan ja sen klassisen lohikeiton eräänä loman mieleenpainuvimmista kokemuksista. Ystävällinen ja sydämestään palveleva kesäravintola kuuluu Kaunissaari-loman ehdottomiin kokemuksiin. Vuonna 1955 perustettu ravintola palvelee täysin anniskeluoikeuksin. Lohikeiton lisäksi ruokalistalta löytyy syötävää moneen makuun ja ruokavalioon. Ravintolan runsas menu tarjoaa reiluja saaristolaismakuja lähiruokaa kunnioittaen, luoden aitoja saariston elämyksiä.
RAVINTOLA KAUNISSAAREN MAJA
p. 010 832 3510
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi
Aukioloajat
Kaunissaaren Majan kesäkausi 2024 on päättynyt. Kiitos kesästä ja tavataan taas toukokuussa 2025!
Kaunissaaren palveluiden aukioloajat vaihtelevat kauden muuttuessa. Alkukesästä ja syksyllä palvelemme rajoitetummin, keskikesällä olemme laajemmin avoinna.
Ajankohtaiset kuulumiset löydät Majan Facebook-sivuilta.
Ryhmät
Tarjoamme ryhmille toiveiden mukaisesti luotuja ateriakokonaisuuksia. Ryhmämenuja tarjoilemme vähintään 10 henkilölle ja tilaukset edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle sekä yhteislaskua. Muistathan tilata ruokailun viimeistään noin viikkoa ennen tilaisuuttanne!
Majalta voit myös rantasaunan sinulle, ystävillesi tai vaikkapa työporukalle ikimuistoisiin illanistujaisiin, virkistyspäivään tai ohjelmanumeroksi muuten vain.
RAVINTOLA KAUNISSAAREN MAJA
p. 010 832 3510
asiakaspalvelu@kaunissaari.fi
Vastuullisuus Majalla
Kaunissaaren Majalla harmaiden pesuvesien puhdistus on nykyisten vaatimusten tasolla, ja kaikki harmaat jätevedet käsitellään tehokkaassa biologisessa prosessissa ennen palauttamista saaristoluontoon.
Ravintolalla syntyvät vessavedet viedään mantereelle jätevedenpuhdistamolle. Mustien wc-jätevesien syntyä on pyritty pienentämään investoimalla alipainejärjestelmiin, jotka kuluttavat vain murto-osan siitä makeasta vedestä joka tarvittaisiin tavanomaisessa käymälätoiminnassa.
Jätteet lajitellaan mahdollisimman laajasti. Kaikki tavanomaiset jätejakeet päätyvät lajiteltuina kiertoon. Kaikki maatuva jäte kompostoidaan lämpökompostoreissa, ja syntyvä multa hyödynnetään ravintolan ympäristön pihanhoidossa.
Sähkön- ja vedenkäyttöön on kiinnitetty erityistä huomiota, ja kaikkea turhaa kulutusta halutaan tietoisesti välttää. Valaistuksessa on siirrytty paljolti led-ratkaisuihin ja kylmäkoneissa ja muissa laitteissa suositaan uusimpien laitteiden hankkimista vanhempien ja enemmän kuluttavien sijaan.
Tavaratoimituksissa ravintola luottaa isoihin, vastuullisuutensa varmentaneisiin toimijoihin. Logistiikassa kiertävät alustat ja pakkaukset toimitetaan mantereelle edelleen käyttöön.